fbpx
0
Ukupno : 0,00 kn
Košarica je prazna!
Osvježi

                                                         BESPLATNA POŠTARINA IZNAD 250,00 KN          NA RASPOLAGANJU OD 7:00 - 18:00(PON-SUB)

Informacije o kolačićima
    

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo kada posjetite određene web-stranice. Na web-stranici Zabica.eu kolačiće nam služe kako bismo saznali koji vas sadržaj zanima i kako bismo vas memorirali za buduće posjete našem web-mjestu. U tablici u nastavku prikazani su kolačići koji se mogu spremati na vaše računalo kada posjetite Zabica.eu.

Imajte na umu da kolačići koje koristimo ne mogu nanijeti štetu vašem računalu. Portal Žabica ne sprema podatke za osobnu identifikaciju kao što su pojedinosti kreditne kartice u kolačićima koje koristimo, ali koristimo šifrirane podatke prikupljene iz kolačića u svrhu poboljšanja vašeg iskustva na našem web-mjestu. Na primjer, oni nam pomažu u prepoznavanju i rješavanju pogrešaka ili određivanju srodnih proizvoda koji će vam se prikazivati prilikom pretraživanja naših web-mjesta.

Naša pravila o kolačićima – način na koji Zabica.eu koristi kolačiće

Kako biste u potpunosti iskoristili sadržaj i prilagođene značajke na web-stranici Zabica.eu, vaše računalo, tablet ili mobilni telefon treba prihvatiti kolačiće (i često to čini prema zadanoj postavci) jer vam određene prilagođene značajke na web-mjestu možemo osigurati samo uz pomoć kolačića.

Naši kolačići ne pohranjuju osjetljive informacije kao što su vaše ime, adresa ili pojedinosti vezane uz plaćanje. Međutim, ako želite ograničiti, blokirati ili izbrisati kolačiće s web-stranice Zabica.eu ili nekog drugog web-mjesta, to možete učiniti uz pomoć preglednika. Svaki preglednik je drukčiji pa provjerite izbornik Pomoć u njemu (ili informacije potražite u korisničkom priručniku mobilnog telefona) kako biste promijenili preference kolačića.

Kolačići koje koristimo:


Flash kolačići (poznati i kao lokalni dijeljeni objekti)

Na web-stranici Zabica.eu ponekad prikazujemo sadržaj, često videozapise ili opise proizvoda, koristeći Adobe Flash Player. Adobe koristi Flash kolačiće (poznate i kao lokalne dijeljene objekte) radi poboljšanja vašeg posjetiteljskog iskustva. Flash kolačići pohranjuju se na vašem uređaju na sličan način kao i kolačići opisani iznad, ali preglednik njima drukčije upravlja.

Ako želite onemogućiti ili izbrisati Flash kolačić, pogledajte Postavke sigurnosti za Adobe Flash Player. Imajte na umu da ako onemogućite Flash kolačiće za Zabica.eu, nećete moći pristupati određenim vrstama sadržaja na web-mjestu kao što su videozapisi.

Alati za dijeljenje web-stranice Zabica.eu

Ako dijelite sadržaj web-stranice Zabica.eu s prijateljima na društvenim mrežama, kao što su Facebook i Twitter, možda će vam se poslati kolačići s tih web-mjesta. Ne kontroliramo postavke kolačića nijedne treće strane pa predlažemo da više informacija o njihovim kolačićima i načinu na koji njima upravljaju potražite na web-mjestima tih trećih strana.

Veze ka web-mjestima treće strane na web-stranici Zabica.eu

TO Žabica ne može se smatrati odgovornom za kolačiće koji se koriste na web-mjestima treće strane za koje postoji veza na web-stranici Zabica.eu.

Kolačići treće strane

Kada posjetite Zabica.eu stranicu koja sadrži ugrađeni sadržaj (npr. s web-mjesta YouTube), možda će vam se poslati kolačići s tih web-mjesta. Ne kontroliramo postavke tih kolačića pa predlažemo da više informacija o njihovim kolačićima i načinu na koji njima upravljaju potražite na web-mjestima tih trećih strana.

Dodatne informacije o kolačićima

Ako želite saznati više o kolačićima općenito i načinu na koji se njima upravlja, posjetite www.aboutcookies.org, ali imajte na umu da nas se ne može smatrati odgovornima za sadržaj vanjskih web-mjesta.

Tvrtka Žabica počela je s radom u travnju 2008. godine. Pri otvaranju tvrtke odlučili smo biti potpuno različiti od ostalih trgovina ribičkim priborom. Naš cilj je da se kupci ugodno osjećaju, te da uz čašicu razgovora i šalicu kave pronađu sve što im je potrebno za ribolov.

EU direktiva privatnosti

KONTAKT

  •  

    Adresa: Josipa Bosendorfera 1d, Beli Manastir, 31300, Hrvatska

  •  

    E-mail: trgovinazabica@gmail.com

  •  
    Tel: +385 (0)31/700-990
Top