fbpx
0
Ukupno : 0,00 kn
Košarica je prazna!
Osvježi

MITCHELL

Rezultati 1 - 6 od 6

Mitchell® Advanced Boat Net - podmetač mreža za ribu

Suvremena gumirana mreža - podmetač - odlična za čamac

235 kn

Rola Mitchell Avocast FS7000 black edition

Odlična ribolovna rola crnog dizajna

568 kn

Štap i rola Mitchell® Tanager Camo 272 15/40 Spin Combo

Jedan izvrstan štap u kombinaciji s rolom. Dizajn maskirni kako bi bili stopljeni sa svakom okolinom. Jednom riječju izvrsna vrijednost za uloženi novac. Garancija na rolu i štap 1 godina! Ograničena količina!!!

290 kn

Štap i rola Mitchell® Tanager Camo 272 15/40 Spin Combo

Jedan izvrstan štap u kombinaciji s rolom. Dizajn maskirni kako bi bili stopljeni sa svakom okolinom. Jednom riječju izvrsna vrijednost za uloženi novac. Garancija na štap i rolu 1 godina! Ograničena količina!!!

290 kn

Štap i rola x2 Mitchell® GT Pro Carp Set

Izuzetna ponuda za ovaj iznos novca! Kompletna oprema za ribolov, napravljena za one koji žele uspješno uhvatiti šarana i pri tome uživati na najbolji mogući način! Odličan za početnike ali i za iskusne ribiče. 2x štap, 2x rola, 2x indikatori i 2x signalizatori, držači za štapove, transportna torba ...

950 kn

Štap Mitchell® Tanager R Tele Surf Pro

Surf štap odličan za slatke i morske vode. U slatkim vodama izuzetno se ponaša sa šaranom, smuđem, somom a također i s morskim ribama. jednostavan i za širok raspon vrsta riba.

380 kn
Rezultati 1 - 6 od 6

Ribolovni pribor po proizvođaču

Tvrtka Žabica počela je s radom u travnju 2008. godine. Pri otvaranju tvrtke odlučili smo biti potpuno različiti od ostalih trgovina ribičkim priborom. Naš cilj je da se kupci ugodno osjećaju, te da uz čašicu razgovora i šalicu kave pronađu sve što im je potrebno za ribolov.

EU direktiva privatnosti

KONTAKT

  •  

    AddresA: Josipa Boesendorfera bb, Beli Manastir, 31300, Hrvatska

  •  

    E mail: trgovinazabica@gmail.com

  •  
    Tel: +385 (0)31/700-990
Top