0
Ukupno : 0,00 kn
Košarica je prazna!
Osvježi

Orka Double Tail (dvorepi tvister)

Na slici lijevo vidimo sistem postavljanja udice na Orka varalicu.

Dvorepi šed tvister predstavlja kombinaciju šeda i klasičnog dvorepog tvistera. Tijelo je napravljeno u obliku šeda (prednji dio tijela ribice, a zadnji dio tijela ima oblik tvistera sa dva repa, od kojih jedan veći i drugi manji). Ova kombinacija je napravljena s namjerom, da bi se dobile dvije različite vibracije, jedna krupna i druga sitnija. Povlačenjem kroz vodu, oba repa sa tijelom daju sklad, odnosno siluetu ribice. Orka dvorepi šed tvister svojim oblikom i pokretima oponaša ribicu u paničnom bijegu, a to je postignuto upravo sa dva različita repića. Namjenjen je za ribolov: smudja, štuke, soma, basa...

Jedna od mogućih kombinacija za lov basa je u načinu postavljanja na udicu, odnosno, udica treba da izadje izmedju dva repa, a samim tim, tijelo je u horizontalnom položaju.

Širina tijela ne dozvoljava brzo propadanje kroz vodu (ako uz to stavimo i lakšu glavu, što je vrlo bitno kod ovih vrsta riba).

CIJENE SU ZA KOMAD!


Sve veličine ovih varalica moguće je naručiti u bojama koje se nalaze na slici ispod!

Varalica dvorepi tvister za ribolov u raznim bojama

Orka Double Tail (dvorepi tvister)

Tvrtka Žabica počela je s radom u travnju 2008. godine. Pri otvaranju tvrtke odlučili smo biti potpuno različiti od ostalih trgovina ribičkim priborom. Naš cilj je da se kupci ugodno osjećaju, te da uz čašicu razgovora i šalicu kave pronađu sve što im je potrebno za ribolov.

KONTAKT

  •  

    AddresA: Josipa Boesendorfera bb, Beli Manastir, 31300, Hrvatska

  •  

    E mail: trgovinazabica@gmail.com

  •  
    Tel: +385 (0)31/700-990
Top