0
Ukupno : 0,00 kn
Košarica je prazna!
Osvježi

Orka Fenix varalica

Na slici lijevo vidimo sistem postavljanja udice na Orka varalicu. 

U Orkinom asortimanu upravo karika koja je nedostajala što se tiče raznovrsnosti, jest varalica Fenix. Varalica Feniks pokriva onaj dio vibracija koji su nedostajali. Fenix je varalica koja u sebi nosi energiju pokreta. Nastala je na osnovu brojnih testiranja i usavršavanja oblika, odnosa volumena, tjela fluidnosti, pokreta u vodi. Fenix na leđima ima džep - usjek u koji se može sakriti udica kada se koristi na terenima sa bezbroj zapreka ili jednostavno ju postavite u položaj za čist teren. Usjek čitavom dužinom leđa varalice također se može upotrijebiti za postavljanje raznih mirisa koji mogu biti u želastom ili tekućem stanju, tako da prilikom povlačenja ima usporenije ispiranje mirisa i aroma.

Tijelo je u obliku ribice koje se završava širokim repom i sa pločicom koja daje stabilnost i črstoću pokreta. Svaka veličina nosi i dimenzije a ujedno i posebne vibracije iz kojih i uz pomoć kojih uspješno lovimo:

smuđa, štuku, soma, bandara, mladicu, pastrvu.

Varalica Fenix će zasigurno naći mjesto u Vašoj bogatoj kolekciji.. :)

CIJENE SU ZA KOMAD!


Sve veličine ovih varalica moguće je naručiti u bojama koje se nalaze na slici ispod!

Varalice za ribolov Feniks u raznim bojama

Orka Fenix varalice

Tvrtka Žabica počela je s radom u travnju 2008. godine. Pri otvaranju tvrtke odlučili smo biti potpuno različiti od ostalih trgovina ribičkim priborom. Naš cilj je da se kupci ugodno osjećaju, te da uz čašicu razgovora i šalicu kave pronađu sve što im je potrebno za ribolov.

KONTAKT

  •  

    AddresA: Josipa Boesendorfera bb, Beli Manastir, 31300, Hrvatska

  •  

    E mail: trgovinazabica@gmail.com

  •  
    Tel: +385 (0)31/700-990
Top