0
Ukupno : 0,00 kn
Košarica je prazna!
Osvježi

Orka Marmaid (Sirena)  varalice

Na slici lijevo vidimo sistem postavljanja udice na Orka varalicu.

Orka Sirena varalica predstavlja novu generaciju i nasljednik je postojeće serije Shad Twistera (šed tvistera). Oblik ove varalice nam govori o kakvoj je namjeni riječ i za koju svrhu. Moćno tijelo Sirena varalice koje završava nešto širim i dužim repom i na samom kraju repnom perajom. S tom repnom perajom ova vrsta varalice se brzo otvara i pri najslabijem povlačenju. Orka Sirena varalica za razliku od Shad Twistera ima nešto finije vibracije pri kretanju kroz vodu i namjenjena je za ribolov: smuđa, štuke, soma, bandara.

Način uporabe odnosno vođenja Sirena varalice je identičan sa načinom vođenja svih mekih varalica sistemom stani - kreni . Orka Sirena Varalice se izrađuju u četiri veličine od 70 mm, 100 mm, 120 mm i 150 mm i u 7 različitih boja/dekora. Osnovicu dekora čine sedefni pigment.

CIJENE SU ZA KOMAD!


Sve veličine ovih varalica moguće je naručiti u bojama koje se nalaze na slici ispod!

Varalice za ribolov Sirena (Orka) u raznim bojama

Orka Marmaid (Sirena)

Tvrtka Žabica počela je s radom u travnju 2008. godine. Pri otvaranju tvrtke odlučili smo biti potpuno različiti od ostalih trgovina ribičkim priborom. Naš cilj je da se kupci ugodno osjećaju, te da uz čašicu razgovora i šalicu kave pronađu sve što im je potrebno za ribolov.

KONTAKT

  •  

    AddresA: Josipa Boesendorfera bb, Beli Manastir, 31300, Hrvatska

  •  

    E mail: trgovinazabica@gmail.com

  •  
    Tel: +385 (0)31/700-990
Top