fbpx
0
Total : 0,00 kn
Košarica je prazna!
Osvježi

                                                            BESPLATNA POŠTARINA IZNAD 250,00 KN          NA RASPOLAGANJU OD 7:00 - 18:00(PON-SUB)         

CORMORAN I-COR L 5PIF

224,00 kn
Proizvod dostupan
Varijanta role:
Odaberite varijantu role
Podjeli

Unazad više godina neprestano radimo na smanjenju težine karbonskih štapova, i istovremeno ih nastojimo učiniti cjenovno povoljnijima. Sada smo isti pristup napravili kod razvoja i-COR L 5 PiF namijenjenih za lagani spin ribolov. Razvili smo seriju rola koja svojom težinom savršeno odgovara modernim laganim štapovima. Osim toga, omjer cijene i radnih karakteristika je izuzetan, te predstavlja novi standard i upotpunjuje ponudu sa asortimanom povoljnih karbonskih štapova. Rola i-COR L 5PiF veličine 1000 opremljen je sa 4 nehrđajuća čelična kuglična ležaja, dvostruko anodiziranim aluminijskom špulom i aluminijskom ručicom, a teži svega 185g!

Prijenosni mehanizam se odlikuje mirnim i glatkim radom, dok kočnica dovlojno osjetljiva i za sigurno korištenje sa tankim strunama.

Recenzije

Još nema recenzija za ovaj proizvod.

Ribolovni pribor po proizvođaču

Tvrtka Žabica počela je s radom u travnju 2008. godine. Pri otvaranju tvrtke odlučili smo biti potpuno različiti od ostalih trgovina ribičkim priborom. Naš cilj je da se kupci ugodno osjećaju, te da uz čašicu razgovora i šalicu kave pronađu sve što im je potrebno za ribolov.

EU direktiva privatnosti

KONTAKT

  •  

    AddresA: Josipa Boesendorfera bb, Beli Manastir, 31300, Hrvatska

  •  

    E mail: trgovinazabica@gmail.com

  •  
    Tel: +385 (0)31/700-990
Top