fbpx
0
Total : 0,00 kn
Košarica je prazna!
Osvježi
 • Trgovina ima preko  1100 proizvoda na lageru
 • Besplatna poštarina iznad 250 kn (osim za čizme!)
 • Na raspolaganju od 8:00 do 19:00 (Pon-Sub)

 

Rola By Dome TEAM FEEDER Big River LCS

486 kn
Obitelj rola By Döme TEAM FEEDER proširit će se ove godine s još jednim vrijednim članom. Jamčimo snagu i održivost nove obitelji rola tvrtke Döme TEAM FEEDER Big River LCS, sa 7 + 1 kugličnim ležajevima na odgovarajućim mjestima, ojačanom unutarnjom strukturom i rotorom.
Varijanta role:
Odaberite varijantu role
Podjeli

promjer špule: 58 mm
masa: 434 g
kapacitet najlona: 0,30 mm / 200 m

Obitelj rola By Döme TEAM FEEDER proširit će se ove godine s još jednim vrijednim članom. Izvanredan uspjeh feder štapova Big River "iziskivao" je stvaranje prikladne, neuništive, i trajnoe role za ribolov.
Dizajnirali smo novu obitelj rola Big River LCS na temelju ovih vodećih principa.

Jamčimo snagu i održivost nove obitelji rola tvrtke Döme TEAM FEEDER Big River LCS, sa 7 + 1 kugličnim ležajevima na odgovarajućim mjestima, ojačanom unutarnjom strukturom i rotorom.
Dopunjena optimalno velikom ručicom, ova struktura može biti dostojan protivnik čak i najvećim riječnim ribama!

Bilo je važno da još deblje najlone promjera 0,30-0,35 mm (koje mogu biti pletene ili monofilament) stanu najmanje 200-300 metara na špulu role. Dakle, imamo priliku boriti se s glavnim dunavskim šaranom ili nezaustavljivo bježećom amurom iz Tise.
Glavni kočni sustav rola nalazi se sprijeda, dok se stražnja kočnica može aktivirati. Upotreba lastavice kočnice na tekućoj vodi posebno je korisna i preporučljiva jer (kada je uključena) nijedna žestoko primajuća riba ne može povući našu opremu u vodu.
Naravno, silu kočenja za zagriz ribe također možete podesiti gumbom na kraju, pa se oglašava samo kad riba vuče, a ne uvijanjem.

Nove role River LCS imaju niz izvrsnih tehničkih značajki, kao što korisnici s pravom mogu očekivati ​​od modernog i visokokvalitetnog proizvoda:

L.C.S. – Line Control System
K.C.D. – Kevlar Cloth Dragwasher
A.C.R. – Airlite Carbo Rotor
L.P.S. – Line Protection System
A.D.S. – Aluminium Deep Spool
D.S.L – Double Steel Line Clip
L.B.A. – Long Life Bail Arm
G.H.B. – Graphite-Hybrid Body
P.R.B. – Protected Roll Bearing
B.B.R. – Ball Bearing Line Roller
CNC Handle

Za koga preporučamo ovaj proizvod?

Posebno za ribolov teških terena, za ribolov amatera, naprednih, pa čak i profesionalnih ribolovaca!
Savršeno se uklapa u bilo koje zakrčeno područje, bilo da je riječ o velikoj ili maloj rijeci, kanalu ili stajaćoj vodi.
Zbog raspona veličina, većina koristi 3, 3.3, 3.6; i idealan izbor za štapove od 3,9 metara. Nova obitelj rola dostupna je u najpopularnije 2 različite veličine:

- Döme TEAM FEEDER Big River LCS 5500: promjer bubnja: 58 mm, težina: 434 g, kapacitet najlona: 0,30 mm / 200 m

- Döme TEAM FEEDER Big River LCS 6000: promjer bubnja: 63 mm, težina: 462 g, kapacitet najlona: 0,30 mm / 300 m

Vreteno Big River LCS 5500 je kraće 300RXH; 330RXH, dok je veličina 6000 dulja 360RXH; Preporučuje se za modele 390RXH ili riječne štapove slične duljine!

Ako ste ljubitelj riječnih voda i stajaćih ribolovnih mjesta i trebate izuzetno izdržljivu rolu s pouzdanom kvalitetom, dugim vijekom trajanja i bez slučajno pristupačne cijene, tada će Big River LCS koluti biti jedan od idealnih pratitelja za vas!

Recenzije

Još nema recenzija za ovaj proizvod.

Ribolovni pribor po proizvođaču

Tvrtka Žabica počela je s radom u travnju 2008. godine. Pri otvaranju tvrtke odlučili smo biti potpuno različiti od ostalih trgovina ribičkim priborom. Naš cilj je da se kupci ugodno osjećaju, te da uz čašicu razgovora i šalicu kave pronađu sve što im je potrebno za ribolov.

EU direktiva privatnosti

KONTAKT

 •  

  AddresA: Josipa Boesendorfera bb, Beli Manastir, 31300, Hrvatska

 •  

  E mail: trgovinazabica@gmail.com

 •  
  Tel: +385 (0)31/700-990
Top