fbpx
0
Total : 0,00 kn
Košarica je prazna!
Osvježi

                                                            BESPLATNA POŠTARINA IZNAD 250,00 KN          NA RASPOLAGANJU OD 7:00 - 18:00(PON-SUB)         

Rola Tica OXEAN

1.098,00 kn
Rola za morski i riječni ribolov iznimne kvalitete po povoljnoj cijeni. Rola je pomno dizajnirana i napravljena s ojačanjima koja ju čine laganom a ujedno i robustnom.
Varijanta role:
Odaberite varijantu role
Podjeli

Dvostruka brzina i rotirajuća rola dvostruke spojke, visoke kvalitete dizajnirana za velike i konstantne perfomanse.

Trolling dragulj TICA-e, ova rola, izrađena je s grafitnim tijelom velike gustoće i opremljena određenim ojačanjem tijela, s "X" strukturom, postavljenom i na prednjoj i na stražnjoj strani.

Sustav i materijal korišten za izradu čine novi OXEAN laganim alatom a ujedno i robustnim u isto vrijeme. Rola  je opremljena anodiziranom aluminijskom kalemom.

Dvostruka brzina, spojka od 18 kg s kontrolom ručice i unaprijed podešen s mikrometrijskim podešavanjem.

Zamišljen, dizajniran i izrađen za trolanje u svim oblicima, za tune izuzetna . Savršen je alat za najuzbudljiviji ribolov, a kako bi ga učinili još savršenijim, iznimna je vrijednost za novac.

Rotirajući koluti kombinirani su s tijelom role i mehanikom OXEAN 50.

Od sada je dostupna verzija s jednom brzinom u veličinama 30, 20, 10 i 5 za ribolov od obalnog do živog na moru ili s broda.
Napravljeno od grafitnog tijela velike čvrstoće, snažno, ali istovremeno lagano. Mehanika i zupčanici su izrađeni od aluminija i čelika i daju ovoj roli moćan, gladak i pouzdan oporavak.

Kvačilo s ručicom je precizno i sigurno. Rola je  opremljena kalemom od kovanog tokarenog aluminija, s narezanim dnom kako bi spriječili klizanje najlona i pletenice.

Recenzije

Još nema recenzija za ovaj proizvod.

Ribolovni pribor po proizvođaču

Tvrtka Žabica počela je s radom u travnju 2008. godine. Pri otvaranju tvrtke odlučili smo biti potpuno različiti od ostalih trgovina ribičkim priborom. Naš cilj je da se kupci ugodno osjećaju, te da uz čašicu razgovora i šalicu kave pronađu sve što im je potrebno za ribolov.

EU direktiva privatnosti

KONTAKT

  •  

    AddresA: Josipa Boesendorfera bb, Beli Manastir, 31300, Hrvatska

  •  

    E mail: trgovinazabica@gmail.com

  •  
    Tel: +385 (0)31/700-990
Top