fbpx
0
Total : 0,00 kn
Košarica je prazna!
Osvježi
 • Trgovina ima preko  1100 proizvoda na lageru
 • Besplatna poštarina iznad 250 kn (osim za čizme!)
 • Na raspolaganju od 8:00 do 19:00 (Pon-Sub)

 

Rola Tica TALISMAN TG8000H

2.392 kn
Jedna od vrhunskih Tica rola za morski i slatkovodni ribolov. Može se koristiti u gotovo svim ribolovnim tehnikama.
Podjeli

Vrh Tica asortimana, neprikosnoveni prvak! Talisman je rođeni prvak i može da se koristi u svim ribolovnim tehnikama gdje je potrebna ekstremna snaga poput pucanja, vertikalnog jigginga, ribolova na dubokom moru, ribolova soma i jesetre.

Tijelo i rotor izrađeni su od aluminija koji ima veliku čvrstoću. Kalem jetakođer od aluminija ali ima i karbonske umetke koji ga čine lakšim.

Talisman nema sigurnosno zaustavljanje i sustav automatskog zatvaranja trake za glavu. Zupčanici su izrađeni od čelika i bronce i jamče snagu i pouzdanost u pronalaženju i najvećeg plijena. Izuzetno snažna spojka doseže i 30 kg tereta.

Mehanika je u potpunosti zaštićena i vodonepropusna zahvaljujući sustavu za zatvaranje koluta s imbus vijcima i postavljanjem različitih brtvi u kritične točke koje čine ovu rolu pouzdanim partnerom u svim vremenskim uvjetima.

Recenzije

Još nema recenzija za ovaj proizvod.

Ribolovni pribor po proizvođaču

Tvrtka Žabica počela je s radom u travnju 2008. godine. Pri otvaranju tvrtke odlučili smo biti potpuno različiti od ostalih trgovina ribičkim priborom. Naš cilj je da se kupci ugodno osjećaju, te da uz čašicu razgovora i šalicu kave pronađu sve što im je potrebno za ribolov.

EU direktiva privatnosti

KONTAKT

 •  

  AddresA: Josipa Boesendorfera bb, Beli Manastir, 31300, Hrvatska

 •  

  E mail: trgovinazabica@gmail.com

 •  
  Tel: +385 (0)31/700-990
Top