fbpx
0
Total : 0,00 kn
Košarica je prazna!
Osvježi

                                                            BESPLATNA POŠTARINA IZNAD 250,00 KN          NA RASPOLAGANJU OD 7:00 - 18:00(PON-SUB)         

Rola Tica Xyena

848,00 kn
Izvanredna rola od tokarenog aluminija, ima 8 ležajeva otpornih na koroziju.
Podjeli

Nova rola velike veličine, opremljena sada konsolidiranim "Ciberneticom Frame Sistem ”, ima uravnoteženo tijelo, izrađeno od tokarenog aluminija,u kojem se nalaze svi mehanički dijelovi i zupčanici.

Ovaj Sustav čini mehaničku strukturu mnogo robusnijom i otpornijom na grubu obradu naprezanja i zaokreta, kojima se rola podvrgava u akciji kod najvećeg plijena.

Izvedba role je usporediva s mnogo većim rolama, ali je novi dizajn, vrlo kompaktan i ergonomičan i čine ovaj alat idealnim za ribolovne tehnike gdje je potrebna ekstremna snaga, bez odustajanja i udobnost laganog i fluidnog alata.

Opremljena s 8 ležajeva otpornih na hrđu, zaštićena i otpornih na koroziju, ima beskonačni protu-hod unatrag, sustav navijanja s prekriženim zavojima i rotor sa sistemom anti-torzija.

Recenzije

Još nema recenzija za ovaj proizvod.

Ribolovni pribor po proizvođaču

Tvrtka Žabica počela je s radom u travnju 2008. godine. Pri otvaranju tvrtke odlučili smo biti potpuno različiti od ostalih trgovina ribičkim priborom. Naš cilj je da se kupci ugodno osjećaju, te da uz čašicu razgovora i šalicu kave pronađu sve što im je potrebno za ribolov.

EU direktiva privatnosti

KONTAKT

  •  

    AddresA: Josipa Boesendorfera bb, Beli Manastir, 31300, Hrvatska

  •  

    E mail: trgovinazabica@gmail.com

  •  
    Tel: +385 (0)31/700-990
Top