fbpx
0
Total : 0,00 kn
Košarica je prazna!
Osvježi
 • Trgovina ima preko  1100 proizvoda na lageru
 • Besplatna poštarina iznad 250 kn (osim za čizme!)
 • Na raspolaganju od 8:00 do 19:00 (Pon-Sub)

 

Štap feeder By Döme TF Royal Method Carp

950 kn
Nova obitelj šaranskih štapova Royal Method najsavršeniji je feederbot razvijen za ribolov šarana među štapovima By Döme TEAM FEEDER.
Varijanta štapa:
Odaberite varijantu štapa
Podjeli

 Nova obitelj šaranskih štapova Royal Method najsavršeniji je feederbot razvijen za ribolov šarana među štapovima By Döme TEAM FEEDER.

Karakterizira ga prozračna lakoća, nevjerojatno tanko tijelo štapa i neviđena fleksibilnost.

Sve je to povezano sa savršenom krivuljom zakrivljenosti i karakteristikama koje će zadiviti čak i iskusne ribolovce. Kako se to može postići? Osnovni materijal IMT-12 Power Carbon s ojačanjem od kevlar mreže čini dobru podlogu, čineći štap praktički nesalomljivim.

Ali prava specijalnost nije čvrstoća štapa! Veliko unaprijeđenje su neobični prstenovi koji su se pokazali izvrsnim! Gdje su ti umetci, i zašto su tako tanki? Polovica novih prstenova od titana i kroma teška je i dvostruko veća od najboljih, najtvrđih SiC prstenova. Nježni, ali izuzetno čvrsti red prstenova ne otupljuje šipku, stvarajući jedinstvenu nadgradnju koja je karakteristična za ovaj štap.

Bila je to stara želja ribolovaca koji su voljeli da naši proizvodi u svojoj ponudi imaju i vrlo osjetljivu, ali daljinsku ribolovnu verziju dužine 4,2 metra. Zadovoljstvo nam je predstaviti štap 3.3; Uz modele od 3,6 i 3,9 metra, ovaj je štap sada dostupan u verziji od 4,2 metra.

Ako ste se umorili od tradicionalnih štapova i želite zaista elegantan i ekstravagantan, izuzetno opteretiv novi  štap "gumene troske", zajamčeno ćete pronaći pravi za sebe u ovoj obitelji!

 

Recenzije

Još nema recenzija za ovaj proizvod.

Ribolovni pribor po proizvođaču

Tvrtka Žabica počela je s radom u travnju 2008. godine. Pri otvaranju tvrtke odlučili smo biti potpuno različiti od ostalih trgovina ribičkim priborom. Naš cilj je da se kupci ugodno osjećaju, te da uz čašicu razgovora i šalicu kave pronađu sve što im je potrebno za ribolov.

EU direktiva privatnosti

KONTAKT

 •  

  AddresA: Josipa Boesendorfera bb, Beli Manastir, 31300, Hrvatska

 •  

  E mail: trgovinazabica@gmail.com

 •  
  Tel: +385 (0)31/700-990
Top