fbpx
0
Total : 0,00 kn
Košarica je prazna!
Osvježi

                                                         BESPLATNA POŠTARINA IZNAD 250,00 KN          NA RASPOLAGANJU OD 7:00 - 18:00(PON-SUB)

Sportex Spod Competition NT 13ft, 5lb

858,00 kn
Podjeli

Ova serija šaranskih štapova je dizajnirana za ribolovce sa manjim budžetom, ali istovremeno ovi štapovi su zadržali snagu i prvoklasnu opremu kao i znatno skuplji modeli. Novo razvijeni blank sa polu-paraboličnom akcijom je dizajniran da omogući duge zabačaje bez napora. Zadnji dio štapa omogućava da se i oni veliki šarani umore brzo i efikasno. Competition Carp NT sa svojim atraktivnim, modernim dizajnom, dolazi opremljen sa podeljenom Duplon ručkom, SIC vodilicama i ergonomski oblikovanim DPS halter.

Competition Spod NT je adekvatna dopuna ove izvanredne serije štapova. Njegov moćan blank nadmašiti će većinu Spod štapova na tržištu. Dolazi opremljen sa kvalitetnim grafitnim držačem i kvalitetnim SiC vodilicama. Prva vodilica je 50mm.

Recenzije

Još nema recenzija za ovaj proizvod.

Ribolovni pribor po proizvođaču

Tvrtka Žabica počela je s radom u travnju 2008. godine. Pri otvaranju tvrtke odlučili smo biti potpuno različiti od ostalih trgovina ribičkim priborom. Naš cilj je da se kupci ugodno osjećaju, te da uz čašicu razgovora i šalicu kave pronađu sve što im je potrebno za ribolov.

EU direktiva privatnosti

KONTAKT

  •  

    Adresa: Josipa Bosendorfera 1d, Beli Manastir, 31300, Hrvatska

  •  

    E-mail: trgovinazabica@gmail.com

  •  
    Tel: +385 (0)31/700-990
Top